Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@09:04:28 GMT

شرکت‌های بیشتری را به بورس می‌آوریم

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۴۳۰۱

شرکت‌های بیشتری را به بورس می‌آوریم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضوانی فر با بیان اینکه برنامه داریم حداکثر تا هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری شستا عرضه شود ادامه داد: با انجام مراحل اداری و کاری و همکاری مثال‌زدنی سازمان بورس و همه ارکان آن، به زودی نماد معاملاتی این شرکت با نماد شستا عرضه خواهد شد.

وی افزود: عرضه سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی همچنان ادامه دارد و قصد داریم در سال جاری سهام شرکت‌های سیمان تأمین، ذغال سنگ پرورده طبس، تأمین سرمایه امین، ملارد شیر، لطیف، چوب و خزر کاسپین و صنایع عمومی تأمین را به بورس بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضوانی‌فر همچنین درباره عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین گفت: با درج نماد معاملاتی «صبا» و آگهی عرضه اولیه صبا در تاریخ ۱۷/‏۰۱/‏۹۸‬ شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین روز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۳۹۹ در فرا بورس ایران عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه بازدهی پرتفوی این شرکت در سال مالی جاری بیش از ۲۷۰ درصد بوده است، ادامه داد: شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین در ۹ ماهه اول سال مالی جاری حدود ۲,۷۱۰ میلیارد تومان سود خالص کسب کرده است.

وی افزود: سرمایه شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین ۱۵ هزار میلیارد ریال است و به لحاظ سرمایه ثبتی و ارزش این شرکت در گروه "سرمایه‌گذاری‌ها" در رده نخست قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی شستا، شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین یکی از شرکت های زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی است که در زمینه سرمایه گذاری و مدیریت سبد سهام فعالیت می‌کند این شرکت حدود ۵۰ درصد از سهام شرکت صدر تأمین را در اختیار دارد و سهام‌دار بلوکی در برخی نمادهای بانکی و بیمه‌ای است.

شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین به عنوان یک شرکت سرمایه گذاری مدیریت پرتفویی از سهام شرکت‌های بورسی و غیر بورسی و متنوع را داراست.

۷۲ درصد از پرتفوی شرکت سرمایه گذاری صبا بورسی می‌باشد و به لحاظ تنوع صنعت در شرکت‌های بورسی، ۳۲ درصد ارزش روز پرتفوی متعلق به صنعت استخراج کانه های فلزی، ۳۰ درصد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، ۱۲ درصد صنعت شیمیایی و پتروشیمی، ۸ درصد صنعت دارو، ۶ درصد صنعت فلزات اساسی، ۵ درصد بیمه و بازنشستگی و مابقی سرمایه در سایر صنایع، سرمایه‌گذاری شده است.

پرتفوی غیربورسی شرکت نیز شامل ۱۹ درصد سهام شرکت سنگ آهن مرکزی، ۲۹ درصد تأمین سرمایه امین ،۱۰۰ درصد سرمایه‌گذاری هامون شمال و ۱۰۰ درصد کارگزاری صباتامین است.

کد خبر 4894690

منبع: مهر

کلیدواژه: تامین اجتماعی شستا ویروس کرونا شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شیوع کرونا نیروی انتظامی شهر تهران فاصله گذاری اجتماعی سیدابراهیم رئیسی آموزش مکمل قوه قضاییه روز طبیعت ضدعفونی دستگیری سارق شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین سهام شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!