Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@10:39:03 GMT

هشدار پلیس درمورد طراحی جعلی سایت «صبا تأمین»

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۵۹۴۶

هشدار پلیس درمورد طراحی جعلی سایت «صبا تأمین»

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا در مورد کلاهبرداری مجرمان سایبری از طریق طراحی جعلی سایت «صبا تأمین» هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مصطفی نوروزی در تشریح این خبر گفت: با مرجوعه های قضائی واصله به پلیس فتا مبنی بر اینکه فردی با طراحی سایت جعلی «صبا تأمین» با اغفال شهروندان، از آن ها مبالغی را اخذ کرده، پرونده اولیه با هماهنگی مقام قضائی تشکیل شد و با ثبت اظهارات شاکیان، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طبق اظهارات شاکیان تاکنون مبلغ ۱۸ میلیارد و ۷۰۹ میلیون ریال از قربانیان کلاهبرداری شده، افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد که وجوه به حساب فردی با هویت معلوم ساکن میناب واریز شده که با پیگیری های به موقع کارآگاهان سایبری، مبلغ بیش از ۱۲ میلیارد و ۸۶ میلیون ریال در حساب های مجرمان مسدود شد.

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا ادامه داد: با اقدامات تخصصی صورت گرفته و انجام استعلامات لازم، متهم مورد شناسایی قرار گرفت و سرانجام در شهرستان بندرعباس دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

نوروزی گفت: برابر آخرین بررسی های صورت گرفته در مجموع بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال از طریق سایت مذکور کلاهبرداری صورت گرفته است. مال باختگان با تصور اینکه اطلاعات کارت بانکی خود را در سایت رسمی و معتبر ثبت می‌کنند، بدون توجه به آدرس سایت طراحی شده اقدام به واریز مبالغی در این سایت می کردند، اما سایت مذکور شبیه سازی شده سایت اصلی بوده و افراد بدون توجه به این موضوع در دام کلاهبرداران اینترنتی افتادند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: کاربران در صورت مشکوک شدن به صفحات جعلی، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir لینک‌های مرکز فوریت‌های سایبری با ما در میان گذاشته و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین (سهامی عام) از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی در سال ۱۳۷۳ با سرمایه ۱۰۰ میلیون ریال به‌صورت سهامی خاص به ثبت رسید و در سال ۱۳۸۳ با هدف ورود به صنعت سرمایه‌گذاری کشور شخصیت حقوقی شرکت به سهامی عام تغییر یافت. ۱۰ سال بعد و در سال ۱۳۹۳ سازمان بورس و اوراق بهادار این شرکت را به‌عنوان یک نهاد مالی پذیرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی پلیس پلیس فتا پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۵۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا هشدار داد: سوء استفاده مجرمان رایانه ای از ایام تعطیلات چند روزه کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده تهدیدی علیه امنیت هموطنان در فضای مجازی است.

سرهنگ رامین پاشایی افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

او با اشاره به شگرد این مجرمان اضافه کرد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی همچون دریافت کالابرگ و ابلاغیات قضایی درکیمن کلاهبرداری از طریق دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه امکان ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها وجود دارد، گفت: گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

سرهنگ پاشایی گفت: در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.

دیگر خبرها

  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • آجر شدن کار پزشکان قلابی در رشت
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات