Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@15:15:42 GMT

ایران در تولید پارچه ایربگ خودکفا شد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۹۶۲۴

خط تولید پارچه کیسه هوای خودرو روز چهارشنبه با حضور میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، علی رستمی مدیرعامل شستا، حضرت آیت‌الله خاتمی امام جمعه زنجان، محسن افشاری استاندار زنجان، مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی و مقامات استانی در محل شرکت نخ تایر صبا در استان زنجان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شستا رسانه، شرکت نخ تایر صبا از شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، با تکیه بر توان مهندسان و متخصصان داخلی و حمایت شستا موفق به بومی‌سازی دانش‌ تولید پارچه کیسه هوا یا همان ایربگ در کشور شد.

براساس این گزارش روز چهارشنبه مورخ 6 بهمن 1400، خط تولید پارچه ایربگ خودرو با حضور میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، علی رستمی مدیرعامل شستا، حضرت آیت‌الله خاتمی امام جمعه زنجان، محسن افشاری استاندار زنجان، مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی و مقامات استانی در محل شرکت نخ تایر صبا در استان زنجان افتتاح شد.

این کارخانه با سرمایه‌گذاری 1500 میلیارد ریالی و اشتغالزایی برای بیش از 600 نفر، ظرفیت تولید سالانه 800 تن پارچه کیسه هوا را دارد و با تولید حدودا 4.5 میلیون متر مربع پارچه ایربگ کشور را بعد از 50 سال از واردات این محصول بی نیاز میکند.

‌تولید بومی پارچه‌های ایربگ خودرو منجر به صرفه جویی ارزی 30 میلیون یورو در سال خواهد شد.
آغاز عملیات احداث پروژه استیل کورد
در ادامه این مراسم همچنین کلنگ زنی پروژه استیل کورد شرکت نخ تایر صبا بدست مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی انجام شد.
فاز اول این پروژه با سرمایه‌گذاری 3300 میلیارد ریالی و اشتغالزایی برای بیش از 250 نفر، ظرفیت تولید سالانه 10هزار تن اتسل کورد را دارد.

با بهره‌برداری از این پروژه ملی، شرکت نخ‌تایر صبا تنها شرکت در خاورمیانه و همچنین از معدود شرکت‌هایی در جهان خواهد بود که محصولات متنوعی در صنعت استحکام‌دهنده‌های انواع تایر تولید می‌کند و اجرای این طرح در استان زنجان به لحاظ دانش و تکنولوژی بالا، اشتغال‌زایی و منحصر به فرد بودن، برای این استان زنجان اهمیت بالایی دارد.
با توجه به تغییر تکنولوژی تولید تایر از بایاس به رادیال و به منظور هماهنگی با صنعت روز دنیا، اجرای این طرح برای صنعت تایر بسیار ضروری و حیاتی دانست و این کارخانه نقش مهمی در تامین نیاز روزافزون صنعت تایر کشور به ماده اولیه و مهم استیل‌کورد را ایفا و نیاز تایرسازان داخلی را تامین خواهد کرد که مهم‌ترین مزیت اجرای طرح است.

شایسته ذکر است شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک در حالی بیستمین سال از فعالیت خود را سپری می‌کند که در حال حاضر بزرگ‌ترین تولیدکننده منسوج استخوان‌بندی و پارچه‌های صنعتی در منطقه خاورمیانه است و پیش از این هم کشورمان را در تولید نخ تایر خودرو خودکفا کرده بود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شرکت نخ تایر صبا تامین اجتماعی سرمایه گذاری استان زنجان تولید پارچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود

حسین زند گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با ارائه یارانه کود و سبد کودی کامل، نقش مهمی در حمایت از کشاورزان استان و تولید پایدار گندم ایفا می‌کند که در همین رابطه در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ هزار تُن انواع کود‌های شیمیایی یارانه‌ای بین کشاورزان قمی توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم افزود: تلاش ما این است که با تامین و توزیع به‌موقع کود‌های پایه کشاورزی و ترویج دانش فنی مصرف این نهاده‌ها در میان بهره‌برداران، به‌منظور تولید پایدار محصولات راهبردی همچون گندم و دیگر غلات، نقش موثری ایفا کنیم.

او  ادامه داد: در همین راستا در سالی که گذشت، به مدد همت و تلاش بی‌وقفه کشاورزان و حمایت‌های دولت، با تامین به‌موقع و توزیع گسترده و مصرف قابل توجه کود‌های پایه کشاورزی، شاهد رشد در تولید گندم بودیم که این دستاورد بزرگ، مرهون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه همه دست‌اندرکاران این زنجیره است.

زند گفت: یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند منجر به افزایش کمی و کیفی انواع محصولات کشاورزی شود، بهبود تغذیه گیاهی است. هر چقدر تغذیه گیاهی بهتر و هدفمندتر انجام شود، نتیجه حاصل از آن در بهبود کمی و کیفی محصول آن بهتر خواهد بود. در همین رابطه مصرف کافی و متعادل انواع کود‌های شیمیایی به‌خصوص کود‌های فسفاته و پتاسه نقش بسیار موثری دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم بیان کرد: با توجه به شرایط خاصی که استان قم به لحاظ تنش‌های آب و هوایی دارد، تغذیه گیاهی در آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، ما در سه سال گذشته با انجام کار‌های ترویجی که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفت و با تدارک و فراهم نمودن سبد کودی کامل، انواع کود‌های پتاسه و فسفاته از طریق شبکه رسمی توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درسطح استان (کارگزاری‌های توزیع نهاده‌های کشاورزی) توزیع و دربخش کشاورزی استان مصرف شد.

او  افزود: در نتیجه توانستیم عدد بسیار خوبی از مصرف ترکیب مناسب کود‌ها را داشته باشیم. این اقدام‌ها باعث شد که استان قم در سال‌های اخیر رتبه برتر در مصرف بهینه و متعادل و ترکیب مناسب کودی در سطح کشور را به دست آورد.

به گفته متولیان بخش کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد